About Us

Chang Zhou ACT Motor Co.,Ltd

53645354-1

Changzhou Act Motor Co., Ltd ngadeg di 2010, ku dua tutuwuhan manufaktur. Na jangkauan produksi taunan leuwih 2 juta unit, sorangan 200 pagawé sarta 50000 gudang méter pasagi. Cai mibanda 1 kantor cabang Éropa sarta 2 kantor éksternal di China.is hiji perusahaan manufaktur mikro-motor kalayan modél manajemén anyar jeung kakuatan teknis kuat. Profésional R & D na hibrid produksi stepper motor DC motor brushless, kotak gear motor, motor servo, drive na sistim kontrol listrik patali.

 

Act Motor geus komitmen pikeun nulungan nasabah ti industri jeung minuhan kaperluan masarakat ayeuna jeung nu bakal datang, sarta bisa nyadiakeun layanan OEM profésional pikeun ngaropea sarta ngahasilkeun produk kualitas luhur pikeun konsumén.

Leuwih ti kamajuan, inovasi taya, nya falsafah bisnis urang,

Salaku salah sahiji pausahaan paling inovatif di pasar, parusahaan Act Motor sok ngajaga kontak nutup ku konsumén pikeun mastikeun solusi Industri éféktif. Kami reueus nyadiakeun produk jeung jasa ka loba merek-kelas munggaran.

Tujuanana kami geus nyadiakeun solusi produk ongkos micromotor inovatif, ramah lingkungan tur low kana pitulung konsumén sukses.

parusahaan Visi

kontrol Ntelligent miheulaan mangsa nu bakal datang!

parusahaan Misi

kontrol industri calakan ngajadikeun dunya ramah langkung lingkungan sarta efisien!

Goal parusahaan

Jadi ahli dina integrasi sistem kontrol calakan!

Act motor geus akumulasi leuwih ti 10 taun pangalaman dina manufaktur motor stepper, sarta geus jadi perusahaan tinggi-tech fokus dina produksi motor stepper sarta Sistem kontrol listrik patali.

Kami komitmen ka nulungan nasabah ti sagala rupa industri minuhan kaperluan masarakat ti ayeuna.

parusahaan dagang asing ngadegkeun.
Act MORTOR ngadegkeun tur nyimpen kana produksi
Cabang Jerman ngadeg di cabang Bremen ijinan ngadegkeun Hefei cabang ngadeg
Pangwangunan pabrik anyar réngsé jeung produksi dimimitian.

Pra-saling rojongan

Customer-berorientasi
Focus di tren industri, maksa dina ngamekarkeun sarta panalungtikan produk anyar berorientasi pasar-.

rojongan diobral

Pangiriman produk efisien sarta-kualitas luhur
Ngabéréskeun produksi jeung pangiriman ti produk dina waktos nu diatur dina kontrak

 

Saatos rojongan jualan

Teknis timely rojongan
Pitulung konsumén ngajawab masalah dina pamakéan praktis dina munggaran waktu

 

Naha Pilih Us?

Customers
Demand
Company Size
Branch
Research And Development
konsumén

Sanggeus leuwih ti sapuluh taun gawé teuas, kami geus meunang ni'mat leuwih ti 3.000 nasabah, sarta leuwih ti 850 konsumén kudu leuwih ti 5 taun.

pamenta

Ankert geus sadar produksi Industri 4.0, produksi beuki profésional, sarta nyadiakeun leuwih ti 10.000 rupa pilihan produk pikeun minuhan kabutuhan konsumén di industri béda.

Ukuran parusahaan

Simkuring gaduh 26 technicians, 15 of saha kudu leuwih ti 10 taun pangalaman berpungsi. Simkuring gaduh 35 jualan na tanaga layanan anu geus dilumangsungkeun bagean gawe husus di pre-diobral, sanggeus-diobral, sarta sanggeus-jualan pikeun ngaronjatkeun kualitas gawé babarengan.

cabang

Simkuring gaduh 2 pabrik jeung 2 kantor di Cina. Dina 2014, urang ngadegkeun cabang di Jerman. Ladenan warehousing global nyaéta ngan pikeun pangiriman aman tur efisien barang.

Panalungtikan Development Jeung

Simkuring geus komitmen kana panalungtikan sarta pamekaran sarta Ngaronjatkeun produk urang, jeung investasi taunan dina panalungtikan sarta pamekaran ngaleuwihan 10 juta yuan.

Changzhou Act Motor geus mastered téknologi inti hibrid stepper motor, motor magnet stepper permanén, motor servo, brushless DC motor jeung motor drive na integrasi. parusahaan terus ngalakonan panalungtikan teknis na ngembangkeun, jang ningkatkeun kinarya produk, sarta terus ngembangkeun produk inovatif nurutkeun pasar na customer kabutuhan.