Taros Kami

Mobile
+0086-13961261588

Add
No.18, Boyang Road, Jintan Area, Changzhou, Jiangsu, China

Email
sales@act-motor.com

ACT Motor Co., Ltd.
Tambihkeun: No.18, Jalan Boyang, Jintan Area, Changzhou, Jiangsu, Cina
Surélék: sales@act-motor.com
Mobile: 0086-13961261588
Telp: 0086-519-81189628
Fax: 0086-519-81189528

Jualan Sales 1 (Jawab Pasar Amérika)
Surélék: jolie@act-motor.com
Mobile: 0086-13861118388

Departemen Penjualan 2 (Jawab Pasar Éropa)
Surélék: michelle-zong@act-motor.com
Mobile: 0086-15061933797

Departemen Penjualan 3 (Jawab Pasar Asia)
Surélék: cherrychen@act-motor.com
Mobile: 0086-13861127188

German Branch
Tambahkeun: ACT MOTOR GmbH Rosenheimer Str.10 28219 Bremen Jérman
Surélék: office@act-motor.com
Mobile: +49 (0) 160 99889968
Telp: +49 (0) 421 5142 6266
Fax: +49 (0) 421 5142 6265

Perusahaan Shanghai
Tambahkeun: Daérah Boshan, Kota Shanghai, Cina
Surélék: linda@act-motor.com
Mobile: 0086-13775076288

Jinan kantor penjualan
Tambahkeun: Kota Jinan, Propinsi Shandong, Cina
Surélék: like@act-motor.com
Mobile: 0086-13815000578

Kantor penjualan Hefei
Tambahkeun: Kota Hefei, Propinsi Anhui, Cina
Surélék: leo@act-motor.com
Mobile: 0086-13815000268

Rekrutmen distributor global (jawab pasar global)
Email: anmyxu@act-motor.com
Mobile: 0086-13616129988
Rekrutmen distributor di Cina (jawab pasar Cina)
Surélék: liyapeng@act-motor.com
Mobile: 0086-13961112588

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami