About Us

Chang Zhou ACT Motor Co.,Ltd

53645354-1

Changzhou ACT Motor Co, Ltd, themeluar në vitin 2010, me dy fabrika të prodhimit. Ndikimin e saj vjetor të prodhimit mbi 2 milion njësi, 200 punonjës dhe 50.000 metër katror depo. Ajo ka 1 Zyra Evropiane e degës dhe 2 zyra të jashtme në China.is një ndërmarrje prodhuese mikro-motor me modelin e ri të menaxhimit dhe forcë të fortë teknike. R profesional & D dhe hibride e prodhimit motors stepper, brushless motors DC, motorët kuti e shpejtësisë, motorët ndihmës, drives dhe sistemet e kontrollit të lidhura elektrike.

 

ACT Motor është e angazhuar për të ndihmuar klientët nga të gjitha industritë për të plotësuar nevojat e shoqërisë aktuale dhe të ardhshme, dhe mund të ofrojnë shërbime profesionale OEM për të rregulloje dhe prodhimin e produkteve me cilësi të lartë për konsumatorët.

Më shumë se progresit, risi pakufizuar, është filozofia e biznesit tonë,

Si një nga kompanitë më inovative në treg, kompania ACT Motor është gjithmonë duke mbajtur kontakte të ngushta me klientët për të siguruar zgjidhje efektive të industrisë. Ne jemi krenar për të ofruar produkte dhe shërbime për shumë marka të klasit të parë.

Qëllimi ynë është që të ofrojë zgjidhje inovative, ekologjikisht miqësore dhe të ulët të produkteve me kosto mikromotor për të ndihmuar klientët të ketë sukses.

Company Vision

kontrollit Ntelligent çon të ardhmen!

Misioni i kompanisë

kontrollit inteligjente industriale e bën botën më miqësore me mjedisin dhe të efektshme!

Company Goal

Bëhuni një ekspert në sistemit të integrimit të kontrollit inteligjent!

ACT MOTORI ka grumbulluar më shumë se 10 vjet eksperiencë në prodhim motors stepper, dhe është bërë një ndërmarrje të teknologjisë së lartë duke u përqëndruar në prodhimin e motorëve stepper dhe sistemet e kontrollit në lidhje elektrike.

Ne jemi të angazhuar për të ndihmuar klientët nga industri të ndryshme të plotësuar nevojat e shoqërisë nga tani e tutje.

kompani e huaj tregtare e themeluar.
ACT Mortor krijuar dhe vënë në prodhim
dega gjermane e themeluar në degën Bremen Jinan themeluar degë Hefei themeluar
Ndërtimi i fabrikës së re të prodhimit përfunduar dhe filluar.

Pre-saling mbështetje

Të klientëve
Fokusimi në tendencat e industrisë, duke këmbëngulur në të orientuar drejt tregut për të zhvilluar dhe kërkimin e produkteve të reja.

mbështetja Shitje

Efikas dhe me cilësi të lartë të ofrimit të produktit
Plotësoni prodhimin dhe shpërndarjen e produktit brenda kohës së përcaktuar në kontratë

 

Pas shitjes mbështetje

Kohë teknike mbështetje
Ndihmë klientët e zgjidhur problemet në përdorim praktik në herën e parë

 

Pse na zgjodhet ne?

Customers
Demand
Company Size
Branch
Research And Development
Klientët

Pas më shumë se dhjetë vjet punë e vështirë, ne kemi fituar favor të më shumë se 3.000 konsumatorët, dhe më shumë se 850 konsumatorë kanë më shumë se 5 vjet.

kërkesë

Ankert ka realizuar prodhimin e Industrisë 4.0, prodhimin më profesionale, dhe siguron më shumë se 10.000 lloje të opsioneve të produktit për të plotësuar nevojat e konsumatorëve në industri të ndryshme.

Company Size

Ne kemi 26 teknikë, 15 prej të cilëve kanë më shumë se 10 vjet përvojë pune. Ne kemi 35 shitjet dhe personelin e shërbimit të cilët kanë kryer ndarjet e punës specifike në para-shitje, pas-shitjes dhe pas shitjes për të përmirësuar cilësinë e bashkëpunimit.

degë

Ne kemi 2 fabrika dhe 2 zyra në Kinë. Në vitin 2014, kemi themeluar një degë në Gjermani. Shërbimi Global deponimit është vetëm për ofrimin e sigurt dhe efikas të mallrave.

Hulumtim dhe Zhvillim

Ne kemi qenë të angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe përmirësimin e produkteve tona, si dhe investimet vjetore në kërkimin dhe zhvillimin e kalon 10 milionë juan.

Changzhou ACT Motor ka zotëruar teknologjitë kryesore të motorit hibrid stepper, motor përhershëm magnet stepper, motor ndihmës, brushless motor DC dhe me makinë motorike dhe integrimit. Kompania vazhdon të kryejë hulumtim dhe zhvillim teknik, për të përmirësuar performancën e produktit, dhe vazhdimisht zhvillimin e produkteve të reja në përputhje me nevojat e tregut dhe konsumatorëve.