FUTURE PRODUCT

RRETH NESH

Changzhou ACT Motor Co, Ltd, themeluar në vitin 2010, me dy fabrika të prodhimit. ndikimin e saj vjetor të prodhimit mbi 2 milion njësi, 200 punonjës dhe 50.000 metër katror depo. Ajo ka 1 Zyra Evropiane e degës dhe 2 zyra të jashtme në Kinë.

  • për
për

CERTIFIKATA

PRODUCT FUNDIT