ИДНИНАТА НА ПРОИЗВОД

ЗА НАС

Changzhou Законот Моторни копродукции, Ltd основана во 2010 година, со два производствени погони. Нејзините годишното производство да достигне над 2 милиони единици, сопствен 200 вработени и 50.000 квадратни метри склад. Таа има 1 Европската филијала и 2 надворешни канцеларии во Кина.

  • во врска со
во врска со

СЕРТИФИКАТ

најновите производи